UHVATIO SAM NOVAKA KAO BULDOG I IZVRŠIO PLAN: Grk koji je napravio senzaciju na Rodžers kupu opisao kako ruši daleko jače protivnike!
Foto: AP

CICIPAS PUN SAMOPOUZDANJA

UHVATIO SAM NOVAKA KAO BULDOG I IZVRŠIO PLAN: Grk koji je napravio senzaciju na Rodžers kupu opisao kako ruši daleko jače protivnike!

Tenis -

Mladi grčki teniser Stefanos Cicipas na zanimljiv način je opisao pobedu nad Novakom Đokovićem u osmini finala Rodžers Kupa.

"Sada sam mnogo bolje upoznat sa igrom Novaka Đokovića. Osećao sam veliku dozu samopouzdanja i znao sam da je imao neke probleme sa pojedinim udarcima na meču. Tako da sam čekao i onda sam ga 'uhvatio kao buldog' i izvršio plan", rekao je Cicipas.

Mladi Grk pobedom nad Đokovićem ostvario je najveći uspeh u karijeri, međutim nije se tu zaustavio, pošto je u naredna dva meča došao pobeda nakon velikih preokreta – prvo nad Zverevom, a onda i Andersonom.

"Igrati u finalu Mastersa je nešto najlepše što može da vam se desi na rođendan. I dalje ne mogu da verujem. Prilično sam siguran da i publika to nije očekivala i ja lično nisam očekivao", dodao je Grk.

Cicipas će se u prvom finalu turnira iz 1000 serije sastati sa najboljim igračem sveta Rafaelom Nadalom (večeras od 22h), koji je u dva seta savladao Karena Hačanova.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track