Najnovije vesti

ŠĆEKIĆ POJAČAO PARTIZAN: Došao sam u najveći klub na Balkanu. Svaki klinac sanja da dođe u tako veliki klub!
Foto: FK Partizan

Velika čast i zadovoljstvo

ŠĆEKIĆ POJAČAO PARTIZAN: Došao sam u najveći klub na Balkanu. Svaki klinac sanja da dođe u tako veliki klub!

Fudbal

Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je danas da mu je velika čast što je došao u taj klub, za koji je kazao da je najveći na Balkanu, i da od njega mogu da se očekuju odanost i rad.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu. Svaki klinac je sanjao da dođe u tako veliki klub. Moj san se ostvario. Na meni je da radim, budem što bolji i opravdam poverenje", rekao je Šćekić na predstavljanju na stadionu u Humskoj.

 

1 / 5 Foto: Starsport©

 

Šćekić je naveo da navijači od njega mogu da očekuju "odanost, poverenje i rad" i dodao da odlično poznaje novog trenera Zorana Mirkovića sa kojim je dve i po godine saradjivao u crnogorskom nacionalnom timu.

 

Razgovarao je i sa selektorom Crne Gore i bivšim trenerom Partizana Ljubišom Tumbaković, koji ga je "uputio u to u kakav klub dolazi".

 

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da je Šćekić ono što je potrebno Partizanu.

 

"Ima potrebno iskustvo, zna kako se igra na međunarodnom nivou. To je struka apostrofirala kao bitno u ovih 10-15 dana od kako je došao novi trener", rekao je Iliev.

 

Aleksandar Šćekić, 26-godišnji vezni fudbaler, potpisao je ugovor na tri godine, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 19.

 

Beta
Foto: FK Partizan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...