rekacije

KRSTIČIĆ UVEREN: Nije ušlo danas ući će iduće sedmice! Stojković: Delije da naprave domaću atmosferu u Austriji (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić istakao je da je zadovoljan kako je tim trenera Vladana Milojevića odigrao prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, protiv Salczburga.

Duel je završen bez golova, a igran je i bez navijača na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

"Kad ne primiš gol kod kuće, to je dobar rezultat. Igrali smio dobro, imali šansi, dok nam oni nisu zapretili. Dobra su ekipa, igraju lep fudbal sa mnogo dodavanja. Bilo je realno da pobedimo, kad se pogledaju šanse, ali na kraju je važno da nismo primili gol. Nije ušlo danas, ući će iduće sedmice", rekao je Krstičić.

Filip Stojković je kazao:

"Ušli smo sa povredicama, Vujadin, Radonjić i ja. Vujadin nije izdržao, ali je bitno da ne pogorša povredu. Odigrali smo taktički kako je traženo, prepustili im posed lopte, a rekao bih da smo imali šanse posle odbitaka i prekida", kazao je Zvezdin defanzivac.

Stojković je upitan i da li prvi put igra meč bez gledalaca?

"Bio sam i kad kod Prosinečkog nije bilo navijača. Bodrili su nas, čuli smo huk, a ja ih pozivam da i Salcburgu naprave domaću atmosferu."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track