TRENER SALCBURGA: Čudna atmosfera, čudna i utakmica
Foto: Starsport©

REMI MU NAJPRAVEDNIJI

TRENER SALCBURGA: Čudna atmosfera, čudna i utakmica

Fudbal -

Trener fudbalera Salcburga Marko Roze ocenio je da je izostanak publike na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici protiv Crvene zvezde uticao na igru obe ekipe, kao i da je nerešen ishod najpravedniji rezultat.

"Mislim da su obe ekipe odgovorne za kvalitet današnje utakmice. Mom timu je u napadu falilo samopouzdanja, pogotovo u poslednjoj trećini. Borili smo se, ali Zvezda se dobro branila, dok je s druge strane koncentrisala na duge lopte i prekide. Mislim da je utakmica ogledalo atmosfere na stadionu. Nikome ne pomaže ovakva atmosfera", rekao je Roze novinarima posle utakmice.

"Čudna atmosfera, čudna utakmica. Oba tima borila da bude dobar nastup, ali ovih 0:0 je na kraju najpravednije", dodao je on.

Salcburg je večeras na stadionu "Rajko Mitić" igrao nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona, a meč u Beogradu igran je bez prisustva domaće publike zbog kazne Evropske fudbalske unije.

"Ništa, ponećemo ovaj rezultat, pokušaćemo kod kuće da budemo uspešniji. Ovde je bilo 0:0 i imamo priliku da prodjemo dalje. Pritisak nemamo, ali i da kod nekoga postoji, moramo da prevazidjemo", kazao je Roze.

Upitan da li bi Zvezda igrala drugačije da je bilo publike i da li se pribojava podrške crveno-belima u Salcburgu, Roze je kazao da nije na njemu da ocenjuje, kao i da se ne boji publike.

Revanš utakmica između Salcburga i Crvene zvezde igraće se naredne srede u Austriji od 21.00.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track