NE ŽELE PENALE

CRVENO-BELI OPTIMISTI PRED REVANŠ U SALCBURGU: Mnogo su jaki, ali mi se pitamo za sve! (KURIR TV)

Fudbal -

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan ocenio je da je njegova ekipa večeras odigrala dobro protiv Salcburga, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona i dodao da ne bi želeo penale u revanšu u Austriji.

"Mislim da smo odigrali taktički vrlo dobro. Nismo iskoristili naše šanse, ali ekipa je odigrala dobru utakmicu. Nadam se da ćemo tamo ostvariti pozitivan rezultat i ući u Ligu šampiona. Ovo je tvrda ekipa, igraju dobro, ali probaćemo da pobedimo", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde i Salcburga odigrali su večeras u Beogradu 0:0, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona. Revanš je naredne srede u Austriji.

"Biće teška utakmica, kao i danas. Probaćemo da i tamo damo gol. Ne bih potpisao da igramo penale, više bih voleo da ih pobedimo u 90 minuta. Mnogo su dobra ekipa, ali mi se za sve pitamo", naveo je golman crveno-belih.

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković smatra da je ekipa ostvarila pozitivan rezultat.

"Može se reći da smo delimično zadovoljni, nismo uspeli da postignemo gol, ali ovo jeste pozitivan rezultat. Za razliku od Trnave, sada imamo bolji rezultat i videli smo da možemo da igramo sa ovakvom ekipom, koja je prošle sezone igrala polufinale Lige Evropa", rekao je on.

Stojiljković je naveo da Salcburg forsira fudbal kakav se igra u Nemačkoj i da njegova ekipa mora da parira protivniku u trčanju.

"Imali su veći posed lopte, ali to nije tolilo čudno, vole da imaju loptu u nogama, ali mi smo imali nekoliko izglednih šansi. Morali smo bolje da reagujemo u tim prilikama, ali nadam se da ćemo to uspeti u revanšu. Mislim da imamo svoju šansu i da, ako udjemo ovako agresivno i motivisano, možemo da napravimo dobar rezultat", ocenio je Stojiljković.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track