ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG FUDBALERA: Majka mi je žrtvovana zbog moje karijere, bio sam deo incest trojke i homoseksualnog odnosa (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVE TO REKAO JE U CRKVI

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG FUDBALERA: Majka mi je žrtvovana zbog moje karijere, bio sam deo incest trojke i homoseksualnog odnosa (VIDEO)

Fudbal -

Jedno od najbizarnijih sportskih priznanja u istoriji imao je bivši gabonski fudbalski reprezentativac. Šejv N'Zgova, koji je tokom karijere igrao i za Nant.

On je u evangelističkoj crkvi otkrio da je njegov otac žrtvovao njegovu majku kako bi on uspeo u karijeri...

"Moja je majka mrtva i želim sa vama podeliti da je žrtvovana. Potpisao sam mnoge ugovore, a moj otac je želeo je sav novac. Rekao je da će ubiti moju majku. Odbio sam mu dati sve, nakon čega je on ubio moju majku i rekao da će mi njen duh pomoći da uspem u karijeri", rekao je N'Zgova.

Bivši reprezentativac Gabona otkrio je da je lagao vezano za godine te da je imao incest sa tetkom i sestrom.

"Lagao sam o svojim godinama kada sam dolazio u Francusku. Imao sam pet godina više", priznao je Gabonac, koji je postao najmlađi strelac Afričkog kupa, ali mu je rekord izbrisan nakon što je priznao da je imao 21, a ne 16.

"Imao sam seksualni odnos sa svojom tetom. Isto se ponovilo i sa sestrom. Takođe sam imao homoseksualni odnos s prijateljem", priznao je N'Zgova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track