TRENER BEŠIKTAŠA OTRKIO Tošić me zvao: Oče!
Foto: Starsport©

OPTIMISTA PRED DUEL SA CRNO-BELIMA

TRENER BEŠIKTAŠA OTRKIO Tošić me zvao: Oče!

Fudbal -

Trener Bešiktaša Šenol Guneš rekao je večeras da će njegova ekipa u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa protiv Partizana ići na pobedu, iako nisu u najboljoj formi.

"Partizan i Crvena zvezda su najveći klubovi iz Srbije. Postoji dobro sportsko i fudbalsko vaspitanje u Srbiji. Oni sada, kao i mi, imaju periode krize u igri, ali su svakako kvalitetan tim. Utakmica će biti teška, ali verujemo u dobru igru i pobedu po koju smo došli", rekao je Guneš novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

Partizan će sutra na svom stadionu dočekati Bešiktaš u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa, a oba tima nisu baš u najboljoj formi po rečima Guneša.

"Odsustvo igrača će biti teško za nas. Imamo igrače koji su se kasno priključili našem timu, zato mislim da ova utakmica neće biti laka, ali ulazimo sa dobrom energijom. Daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo iz Beograda otputovati s dobrim rezultatom", dodao je Guneš.

Trener turske ekipe je rekao da su igrači izvukli pouke iz utakmice sa Lincom koju su izgubili i da su se za sutrašnji meč dobro pripremili, iako Partizan u Evropi nije izgubio nijedan meč.

"Po svakom pitanju ta utakmica nije bila dobra. Protivnik je igrao mnogo bolje i zato je pobedio. Sada će igrati jedna druga ekipa. Mislim da će sutrašnja utakmica biti mnogo bolja, igraćemo drugačije, igraćemo bolje, ali znamo da je Partizan dobra ekipa", rekao je Guneš.

Upitan o bivšem igraču Bešiktaša i reprezentativcu Srbije Dušku Tošiću, koji je ove godine napustio Bešiktaš, Guneš je imao samo reči hvale.

"Tošić je najbolje godine proveo u Bešiktašu i žao mi je što je otišao i želim mu svu sreću u Kini. Znate da je kazao da će navijati za Bešiktaš iako stalno navija za srpske klubove u Evropi. Mnogo ovakvih emotivnih stvari se dešavaju u srpskom i turskom fudbalu. Normalno, on i njegova porodica su državljani ove zemlje, a mislim da će navijati za nas jer je dugo igrao za Bešiktaš i bio jako uspešan. On mi nije govorio ni treneru, ni učitelju, nego oče", rekao je Guneš.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track