SVETSKI VICEŠAMPION DOŠAO NA MEGDAN PARTIZANU: Hrvat Vida konačno progovorio o kafani Beograd u Kijevu (FOTO)
Foto: Starsport©

HUMSKU PAMTI PO LEPOM

SVETSKI VICEŠAMPION DOŠAO NA MEGDAN PARTIZANU: Hrvat Vida konačno progovorio o kafani Beograd u Kijevu (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Bešiktaša i finalista Svetskog prvenstva Domagoj Vida izrazio je nadu da će u duelu protiv Partizana njegov tim ostvariti dobar rezultat, kao što je to bilo prošle jeseni, kada je Dinamo iz Kijeva u Ligi Evropa preokrenuo od 0:2 do 3:2.

"Ta utakmica je bila bez navijača, bio je prazan stadion, malo čudno, ali na kraju mi je utakmica ostala u lepom sećanju, jer smo pobedili. Nadam se da će tako biti i ovog puta, jer Bešiktaš je došao da pobedi, a sigurno da neće biti lako. Partizan je lakše prošao u ovo kolo, tako da će biti sutra jedna neizvesna utakmica, borba, ali priželjkujem pobedu", rekao je Vida.

1 / 4 Foto: Starsport©

Reprezentativac Hrvatske često je izjavama privlačio pažnju, a tako je bilo i na Mundijalu u Rusiji kada je posle utakmice protiv domaćina na jednom snimku rekao "slava Ukrajini, kao i "Goreće Beograd", aludirajući na kafanu u Kijevu koju je često posećivao.

"Kafana ko kafana, ako sam bio tamo znači da je dobra, ali ne želim da pričam o svom privatnom životu, bitno je da su dobri ljudi tamo", rekao je Vida.

Prva utakmica izmedju Partizana i Bešiktaša igraće se sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track