VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GROBARE: Dođite ranije na stadion!
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GROBARE: Dođite ranije na stadion!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače da ranije dođu na večerašnju utakmicu protiv turskog Bešiktaša, u baražu za Ligu Evropa, kako bi se izbegla gužva ispred stadiona.

Iz Partizana je saopšteno da je ostalo nekoliko stotina ulaznica za zapadnu tribinu i da će taj deo stadiona u Humskoj biti pun, a još ima karata za istočnu, južnu i severnu tribinu. Navedeno je da je interesovanje veliko, čak tri puta veće nego za revanš meč trećeg kola kvalifikacija sa Nordsjelandom.

Savetovano je da navijači ranije dodju do blagajni i kupe ulaznicu kako se ne bi stvarale gužve, jer u jednom satu na kapijama elektronski može da se obradi najviše 2.000 ulaznica.

foto: Dado Đilas

Cene ulaznica su 700 dinara za južnu i severnu tribinu, 1.200 za bočne delove istočne i zapadne, a za centralna mesta na istoku i zapadu treba izdvojiti 1.500 dinara. Ulaznica za ložu košta 5.000 dinara.

Evropska fudbalska unija (Uefa) večerašnju utakmicu, koja počinje od 20.30, proglasila je utakmicom visokog rizika, pa na tribinima neće biti navijača Bešiktaša, kao što ni narednog četvrtka u Istanbulu neće biti navijača beogradskog kluba.

Iz Partizana je apelovano na navijače da se ponašaju sportski, kako bi se izbegle nove kazne Uefa, pošto se klub nalazi pod uslovnom kaznom.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track