U SUSRET LIGI ŠAMPIONA Zoran Avramović: Zvezda je Evropa!
Foto: Promo

SPORTSKO DRUŠTVO CRVENA ZVEZDA

U SUSRET LIGI ŠAMPIONA Zoran Avramović: Zvezda je Evropa!

Fudbal -

Zoran Avramović, fudbalski ekspert i direktor marketinga SD Crvena zvezda, ponosan je na rezultate klubova crveno-bele porodice, što je najbolje opisao u svojoj kolumni na sajtu sportskog društva koju prenosimo u celosti.

"Dok sa velikim nestrpljenjem, pozitivnim očekivanjima, nadom i verom da će Fudbalski klub Crvena zvezda u Salcburgu uspeti da se kvalifikuje u grupnu fazu Lige šampiona, prvi put posle 1992. godine kada je učestvovao u premijernom formatu elitnog takmičenja, nameće se neoboriva činjenica:

foto: Kurir

Klubovi Sportskog društva Crvena zvezda su ne samo značajan i konstantan nego i osvežavajući segment sportske slike Evrope. U vremenu totalne komercijalizacije sporta, koja ponekad preti da poruši njegove osnovne postulate, Crvena zvezda je primer, orijentir i nada mnogima da novac nije sve. Ima nešto u onom jako važnom, što je izgleda neodoljivo - ljubavi prema crveno-beloj boji i navijaču, koja je i pokretačka snaga da se na pleća polože finansijski daleko moćniji protivnici.

Evropa to zna i zato je Crvena zvezda brend koji se širi, poštuje i koji osvaja. Zato su naši sportisti, sada se već može reći, pravi ambasadori Crvene zvezde, Beograda i Srbije.

Preskočili smo lestvice koje nas čine ponosnim. Imamo sjajnu i dobro programiranu navigaciju: Svi putevi iz Ljutice Bogdana vode u Evropu!

foto: promo

Osim fudbalera koji su, rekosmo već, sigurni učesnici grupne faze jednog od dva elitna evropska takmičenja, nadamo se Lige šampiona, naši košarkaši će igrati u Evrokupu sa klubovima iz Turske, Nemačke, Italije, Francuske i Španije, vaterpolisti predvođeni fantastičnim šefom stručnog štaba i najboljim trenerom sveta Dejanom Savićem igraće Ligu šampiona, džudisti u Evropskom klupskom prvenstvu, odbojkaši će nastupati u Kupu Izazivaca, hokejaši će se nadmetati u evropskom Kontinental Kupu, dok će Atletski klub naredne godine učestvovati u Kupu evropskih šampiona i u ženskoj i u muškoj konkurenciji..."

Kurir sport, SD Crvena zvezda

FOTO: SD Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track