Borha: U Zvezdi se mnogo toga svodi na obećanja

Kolumbijac o Zvezdi

Borha: U Zvezdi se mnogo toga svodi na obećanja

Fudbal -
Imam dvoje dece u Kolumbiji koje moram da izdržavam, objasnio je Borha

Kristijan Borha je ovog leta napustio Crvenu zvezdu, uprkos činjenici da je prethodnoh proleća bio jedan od najboljih fudbalera u timu trenera Roberta Prosinečkog.

Kolumbijac je imao ugovor o pozajmici iz brazilskog Kašijas do Sula do zime, ali se saradnja završila pre vremena, a razlog je prilično uobičajen za klub s Marakane: neisplaćene obaveze iz ugovora. Iako je u jednom trenutku postojala mogućnost da Borha ipak nastavi karijeru u Beogradu, čelnici Zvezde su mu poručili da za njega više nema mesta.

Borha se, prvi put od odlaska iz Srbije, oglasio na navijačkom sajtu mojacrvenazvezda.net:

"Veoma mi je žao što sam napustio Crvenu zvezdu. Brzo sam zavoleo klub, navijače i saigrače, bilo mi je zaista lepo. Međutim, problem su bile finansije, žao mi je što sam zbog toga morao da napustim klub, ali ne mogu tako da igram. Dugo sam trpeo loš tretman uprave samo zbog navijača koji su nam uvek pružali maksimalnu podršku. Ne sviđa mi se kako se rade neke stvari jer se mnogo toga svodi na obećanja, a realizacija je slaba. Nisam mogao to više da podnesem jer imam dvoje dece u Kolumbiji koje moram da izdržavam", objasnio je Borha u intervjuu za sajt mojacrvenazvezda.net i dodao da se trenutno odmara i čeka novi angažman.

Borha sa porodicom
Borha sa porodicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track