KURIR SAZNAJE! ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE: Još jedan povratnik na pragu Marakane! (VIDEO)
Foto: www.arsenaltula.ru

transfer bomba

KURIR SAZNAJE! ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE: Još jedan povratnik na pragu Marakane! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda nakon plasmana u Ligu šampiona krenuo je u završni napad na pojačanja. Poslednji u nizu je dete kluba iz Ljutice Bogdana Goran Čaušić koji trenutno igra za Arsenal iz Tule. Posao je nikad bliži realizaciji!

Izvor blizak igraču i ruskom klubu navodi kako bi već do kraja dana mogao da pojača redove šampiona Srbije. Postojalo je interesovanje tokom leta, a i sam Zvezdan Terzić prethodnih godina nije krio da mu je povratak nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda neostvarena želja. To bi uskoro moglo da se promeni.

Goran je spreman da krene put Beograda i konačno zaigra u prvom timu ekipe iz Ljutice Bogdana i to u grupnoj fazi Lige šampiona. Dakle, posao je jako blizu realizacije, čeka se samo potvrdi iz samog kluba.

foto: EPA/VILLAR LOPEZ

Čaušić je rođen 5. maja 1992. godine u Sopotu, a tokom karijere branio je boje brojnih klubova. Prve fudbalske korake naprvio je u lokalnom klubu, a onda je prešao u juniorsku selekciju Zvezde. Nakon toga nastupao je za Rad, Eskišehiš i Osasunu.

Vrednost transfera u redove crveno-belih još nije poznata, ali spekuliše se o cifri od oko 2 miliona evra. Goran ima ugovor sa Arsenalom iz Tule do jula 2019. godine.

Kurir sport

Foto: www.arsenaltula.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track