ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Lebron Džejms ima deonice Liverpula, a slikao se u dresu drugog Zvezdinog rivala u Ligi šampiona (FOTO)
Foto: AP/Phil Long

mogao bi biti na udaru

ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Lebron Džejms ima deonice Liverpula, a slikao se u dresu drugog Zvezdinog rivala u Ligi šampiona (FOTO)

Fudbal -

Po mnogima najbolji košarkaš današnjice, Lebron Džejms, bio je gost Pari Sen Žermena, koji se sa srpskim prvakom nalazi u istoj grupi fudbalske lige šampiona.

Nova zvezda Los Anđeles Lejkersa i jedan od najpoznatijih sportista sveta se slikao sa Brazilcem Nejmarom. Fudbaler mu je prethdno svečano uručio dres francuskog giganta, a čitav susret je protekao u izuzetno vedrom raspoloženju.

Podsetimo, Džejms ima veze sa još jednim rivalom crveno-belih u elitnom takmičenju. Naime, on je jedan od akcionara kluba sa "Enfilda" (uložio svojevremeno 6,5 miliona dolara u akcije, koje sada vrede skoro 32 miliona), pa nema sumnje da će slavni košarkaš sa velikom pažnjom pratiti duele u ovoj grupi, u kojoj je još i Napoli.

Džejms je tri puta bio šampion NBA lige (dva puta sa Majamijem i jednom sa Klivlendom), dok je sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država osvojio dva olimpijska zlata (2008. i 2012. godine), dok je u Atini morao da se zadovolji bronzom (2004).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track