EKSKLUZIVNO: Maradona na Marakani! Legenda svetskog fudbala stiže u Srbiju!
Foto: Reuters

El Pibe na otvaranju lš u beogradu

EKSKLUZIVNO: Maradona na Marakani! Legenda svetskog fudbala stiže u Srbiju!

Fudbal -

Jedan od najvećih svetskih fudbalera dolazi u Srbiju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Dijego Armando Maradona biće specijalni gost Crvene zvezde na otvaranju Lige šampiona 18. septembra protiv njegovog Napolija.

Ideja je potekla od Srba iz UAE, kućnih prijatelja slavnog Argentinca, i na prvu loptu se dopala i njemu.

- Dan posle žreba zvali smo Dijega da idemo zajedno na utakmicu Crvena zvezda - Napoli, bio je oduševljen idejom, obećao je da će dati sve od sebe da dođe. Potvrdiće nam dolazak u toku nedelje. Od kada smo započeli naše druženje, planirali smo da dovedemo Dijega u Beograd, a ovaj meč je taman poslužio kao idealna prilika - rekli su za Kurir Dijegovi višegodišnji prijatelji.

Maradona je trenutno u Belorusiji, gde obavlja funkciju predsednika, sportskog direktora i trenera Dinama iz Minska! To znatno olakšava dolazak u Srbiju.

Podsećamo, Dijego je legenda kluba sa juga Italije. Tokom osam sezona, koliko je nosio dres Napolija, postao je apsolutni miljenik navijača. U Napulju Maradona ima status božanstva, pa tako svaki njegov dolazak na meč Napolija predstavlja poseban momenat za sve u ovom gradu. Nije potrebno puno argumenata da se slavni fudbaler nagovori da dođe i gleda utakmicu svog voljenog kluba.

Milos Bjelinic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track