POSTIGLI KOMPROMIS: Danska bi mogla da igra protiv Velsa u punom sastavu
Foto: Reuters

NAĐENO REŠENJE

POSTIGLI KOMPROMIS: Danska bi mogla da igra protiv Velsa u punom sastavu

Fudbal -

Spor u fudbalskoj reprezentaciji Danske mogao bi da bude rešen na vreme za utakmicu sa Velsom u Ligi nacija, rekao je danas fudbaler Rasmus Johanson.

Danska je juče u Trnavi izgubila u prijateljskoj utakmici od Slovačke sa 0:3, a ekipa je bila sastavljena od igrača iz nižih liga i futsal igrača, zbog spora oko ugovora igrača i Fudbalskog saveza.

U timu nije bilo igrača koji su Dansku odveli u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji, medju kojima su Kristijan Eriksen i golman Kasper Šmajhel, ali bi oni mogli da se vrate u državni tim za utakmicu sa Velsom, u nedelju u Arhusu u Ligi nacija.

Johanson, koji igra u drugoj ligi i juče je debitovao za reprezentaciju Danske, rekao je da očekuje da će mu to biti poslednja utakmica u državnom timu, ali da su sve mogućnosti i dalje otvorene.

"Ne očekujem da ćemo igrati u nedelju. Mislim da su našli neko rešenje, ali nikad se ne zna. Utakmica u nedelju je važnija od ove u Trnavi. Ulog je veći i pretpostavljam da će poslati ekipu koja uglavnom igra i da će sve srediti", rekao je Johanson, preneli su britanski mediji.

Kurir sport/Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track