SRBIN REŠIO DA OJADI SPORTING NA SUDU! Zavrteće vam se u glavi kada budete videli CIFRU koju Mihajlović traži zbog  raskida ugovora!
Foto: Profimedia

neće da se pomiri sa otkazom

SRBIN REŠIO DA OJADI SPORTING NA SUDU! Zavrteće vam se u glavi kada budete videli CIFRU koju Mihajlović traži zbog raskida ugovora!

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović rešio je da debelo naplati jednostrani raskid ugovora sa portugalskim Sportingom.

Mihajlović je letos predstavljen kao novi šef sturčnog štaba Sportinga. Potpisao je ugovor, održana je promocija, počeo je da pravi planove za novu sezonu... Međutim, došlo je do smene uprave, došao je novi predsednik, koji nije želeo da Srbin vodi klub iz Lisabona, pa je odlučio da mu uruči otkaz.

Svetski prvaci prvi put posle osvojene titule kod kuće. Zato je kec u Parizu vredan kvote 1,65. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Francuske i Holandije.

Srpski stručnjak je rešio da pravdu istera na sudu. Italijanski mediji prenose da Mihajlović zahteva nešto više od 11 miliona evra odštete zbog jednostranog raskida ugovora. Upravo toliko bi mu pripalo po ugovoru koji je potpisao sa portugalskim klubom.

Konačnu odluku o ovom slučaju doneće Sud za sportsku arbitražu u Lozani.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track