UŽAS U PREMIJER LIGI: Fudbaler optužen za silovanje devojčice!

dao izjavu, sad čeka suđenje

UŽAS U PREMIJER LIGI: Fudbaler optužen za silovanje devojčice!

Fudbal -

Neimenovani igrač i njegov dve godine stariji rođak osumnjičeni da su primorali na bludne radnje tada maloletnu devojku u Francuskoj

Jezivu priču, pod oznakom "Breaking news", o skandalu koji potresa Premijer ligu, objavljena je na čuvenom britanskom sajtu "The Sun".

Neimenovani fudbaleri iz Premijer lige ide nasuđenje zbog optužbi za silovanje devojčice koja je imala samo 15 godina kada se navedeni napad dogodio! Igrač je tada imao 17 godina i bio je u društvu dve godine starijeg rođaka. Njih dvojica su već dala izjave na sudu u julu, tačno šest godina nakon što se, kako se navodi, silovanje dogodilo.

San otkriva da se sve desilo na jednom kampu u Francuskoj, a devojčicu su, kako se navodi, pronašli uplakanu. Ona sada ima 21 godinu i tvrdi da su optuženi iskoristili to što je bila pod uticajem alkohola i da su obojica znala da je maloletna.

foto: Profimedia

Mladi fudbaler, koji igra u najjačem britanskom rangu, rekao je da nije imao seks sa devojkom, a mediji u Francuskoj su objavili da se ne radi o njihovom zemljaku. Suđenje će biti održano u Nantu, a advokat fudbalera Remi Nugije već je uputio žalbu na optužbu.

Fudbalerov rođak, mladić koji sada ima 25 godina, tvrdi da odnos koji je imao sa devojkom nije bio prisilan, odnosno da je i ona htela da ima seks sa njim, te da nije znao da se radi o maloletnoj osobi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track