GOTOVO NESTVARNO! Čukarički PONIZIO Partizan! Brđani dali crno-belima SEDAM golova!
Foto: Www.fkcukaricki.rs

Omladinska liga Srbije

GOTOVO NESTVARNO! Čukarički PONIZIO Partizan! Brđani dali crno-belima SEDAM golova!

Fudbal -

U derbi meču 6. kola Omladinske lige Srbije i svakako jednom od derbija prvog dela sezone, Čukarički je na gostovanju Partizanu u "Zemunelu" ubedljivo slavio - 7:2.

Bila je to fantastična partija izabranika Velička Kaplanovića, koji su u svim segmentima nadigrali velikog rivala na njihovom terenu.

Već na startu videno je u kom pravcu će se odvijati meč. Još u četvrtom minutu Čukarički je poveo golom Slobodana Rebežića, a samo šest minuta kasnije prednost je duplirao Milutin Vidosavljević.

Kapiten Partizana Jovan Kokir je sa dva brza pogotka doneo izjednačenje, pogađao je u 27. i 29. minutu, malo ko je tada mogao da predvidi da ce Brđani ubedljivo slaviti.

Ipak, goste je pokrenuo gol jednog u nizu omladinskih reprezentativaca iz redova belo-crnih, Andrije Fratrovića u 34. minutu.

U drugom poluvremenu na terenu kao da je postojala samo jedna ekipa. Već u 46. minutu svoj drugi pogodak postigao je Vidosavljević, a zatim su isto učinili Fratrović i Rebežić. Do kraja meca u listu strelaca za konačnih 7:2 upisao se i Predrag Radić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track