TRENIRAĆE U SUKNJICAMA ZA BALET, RADIĆE KAO KONOBARI, KOSIĆE TRAVU... Nema više zezanja! Trener Lajpciga smislio GENIJALNE KAZNE za svoje fudbalere!
Foto: Profimedia/Printscreen

točak nesreće

TRENIRAĆE U SUKNJICAMA ZA BALET, RADIĆE KAO KONOBARI, KOSIĆE TRAVU... Nema više zezanja! Trener Lajpciga smislio GENIJALNE KAZNE za svoje fudbalere!

Fudbal -

Ralf Ragnik, trener ekipe Lajpciga, smislio je originalan način za kažnjavanje svojih fudbalera.

Ragnik je shvatio da klasično novčano kažnjavanje nema poentu, jer igračima sa ogromnim primanjima ne pada teško povremeni udarac po džepu, pa je smislio novi metod - kolo (ne)sreće.

"U svlačionici se nalazi kolo sreće, koje ima polja sa različitim kaznama. Igrače najviše boli kad nemaju dovoljno slobodnog vremena, zato su tu polja poput 'tri sata rada u našem navijačkom šopu'", rekao je Ragnik.

Uzbudljiv meč očekuje nas večeras u Dortmundu gde gostuje „srpski“ Ajntraht. Kvota da će oba tima dati gol, uz ukupno bar tri pogotka (GG3+) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Dortmund - Ajntraht.

Neke od kazni su: posluživanje u kafiću, vođenje turističkih tura na stadionu, košenje trave, treniranje u suknjicama za balet, učešće na utakmicama mlađih kategorija, punjenje falašica za vodu za ceo tim...

Trener ovog bundesligaša je značajno pooštrio pravila. Obroci su uvek u isto vreme, mobilni telefoni su zabranjeni u svim bitnim prostorijama, u svlačionici se sme čuti samo nemački i engleski jezik...

Lajpcig je loše otvorio sezonu. Nalazi se u donjem delu tabele sa samo jednim osvojenim bodom, zato i ne čudi što je trener uveo značajne promene.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track