OBJASNIO ENGLEZIMA ŠTA JE JOKANOV STIL! Pitali su srpskog stručnjaka da li kopira Gvardiolu... Usledio je zanimljiv odgovor!
Foto: Reuters

Jokanović pred meč sa Sitijem

OBJASNIO ENGLEZIMA ŠTA JE JOKANOV STIL! Pitali su srpskog stručnjaka da li kopira Gvardiolu... Usledio je zanimljiv odgovor!

Fudbal -

Fudbaleri Fulama predstojećeg vikenda gostuju Mančester sitiju, a engleskim medijima ovaj meč je posebno zanimljiv jer smatraju da dve ekipe imaju sličan stil igre.

Engleske novinare je zanimalo da li menadžer Fulama, srpski stručnjak Slaviša Jokanović, kopira stil igre koji u Sitiju forsira Pep Gvradiola.

"Ne koristim stil Pepa Gvardiole, koristim svoj stil i svoje igrače. Mi ne možemo da se poredimo, on je jedan od najuspešnijih menadžera i pokazao je kako igra može da se menja i da funkcioniše na najvišem nivou i zbog toga treba da ima poštovanje, jer je napravio jedan veoma važan korak u igri", rekao je Jokanović dodavši:

"Kopiranje je samo po sebi loše. Nije ni toliko lako kopirati na ovom nivou. Mi pokušavamo da se prilagodimo i razumemo igru tako da možemo da je iskoristimo za naše dobre rezultate. Sledi nam teška utakmica i veliki test, ja sam i dalje mlad menadžer."

Fulam je nakon dva poraza na startu šampionata zabeležio trijumf protiv Barnlija i remi sa Brajtonom. Cilj londonskog tima je da ove sezone izbori opstanak u Premijer ligi.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track