GAZDA PSŽ KIPTI OD BESA: Nećemo tolerisati pregovore ISPOD STOLA! Ne dopada mi se što se Nejmar i Mbape povezuju sa Realom!
Foto: Reuters

OPOMENA KRALJEVSKOM KLUBU

GAZDA PSŽ KIPTI OD BESA: Nećemo tolerisati pregovore ISPOD STOLA! Ne dopada mi se što se Nejmar i Mbape povezuju sa Realom!

Fudbal -

Pari Sen Žermen je uznemiren što se dve najveće zvezde tima Nejmar da Silva i Kilijan Mbape povezuju sa Real Madridom.

Vlasnik Parižana Naser Al-Kalifi priznao je da strahuje od potencijalnih transfera, ali da neće tolerisati moguće pregovore "ispod stola" šampiona Evrope sa dvojicom najboljih fudbalera PSŽ-a.

"Nije povoljna situacija i pričali smo o tome sa Realom. Nijedan klub ne treba da priča o našim igračima, to daje sliku da se posao odvija "iza scene" i uznemirava nas", rekao Al-Kalifi za špansku Marku.

Supertim PSŽ-a večeras čeka Sent Etjen, i naravno, apsolutni je favorit. Kvota da će dati bar tri gola (TM1 3+) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Sent Etjen.

Biznismen iz Katara ističe da ima veliko poštovanje za Real Madrid na čelu sa predsednikom Florentinom Perezom i da veruje da je ono obostrano.

"Takvo razumevanje želimo od svih klubova, ne samo Reala. Važno je da postoji dijalog i da se ne koristi neprikladna taktika", naveo je on.

Prema pisanju španskih medija, Real je za transfere u januaru spremio čak 370 miliona evra za nove "Galaktikose" a baš su Nejmar i Mbape na vrhu liste želja.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track