NEMA PRIČE O NAPOLIJU! Milojević upozorio igrače: Euforija zbog LŠ je OK, ali domaći šampionat je najbitniji!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Nema opuštanja

NEMA PRIČE O NAPOLIJU! Milojević upozorio igrače: Euforija zbog LŠ je OK, ali domaći šampionat je najbitniji!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da razume euforiju koja vlada zbog Lige šampiona, ali da sada u fokusu ne sme da bude Napoli, već Radnik pošto je Superliga prioritet.

"Euforija je OK, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne bi bilo dobro", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je dao veliki respekt Radniku, koji je na pauzi napravio smenu trenera i umesto Mladena Dodića postavio Milana Milanovića.

"Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način i prijala nam je. Igramo sa ekipom koja ima dobar tim, mesto na tabeli ne pokazuje realno stanje. Veliko poštovanje imam prema Radniku, očekuje nas dobra predstava i pozvao bih navijače da nas podrže".

Prema njegovim rečima još uvek nije odlučio da li će se izvesti kombinovan sastav.

I navijači i igrači Zvezde sigurno misle samo o Napoliju, ali Radnik ne bi trebalo da predstavlja veći problem. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za Zvezda - Radnik.

"Meč sa Radnikom i sa Napolijem nemaju dodirnih tačaka", jasan je trener šampiona Srbije.

On je dodao da su poslednja pojačanja Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći spremni da igraju protiv Radnika.

"Marin je u trenažnom procesu, fizički je spreman, iako nije igrao u prethodnom klubu. Čaušić i Boaći su došli iz takmičarskog ritma, igrali su za svoje timove i tu nema problema. Ne treba pričati o njihovim kvalitetima, dugo smo ih hteli i brzo su se uklopili u svlacionicu".

On je prokomentarisao i činjenicu da Nemanja Milić, koji je ovog leta imao dobru minutažu i bio starter u Salcburgu, nije licenciran za nastup u Ligi šampiona.

"Računam na sve igrace, ne volim da pricam o pojedincima. Da mogu da igraju više stavio bih ih u sastav. Morao sam da donesem odluku i tako sam procenio... On je izuzetan fudbaler, a mi imamo veliki fond igrača", zaključio je Milojević.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30 sati.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track