ŠMRČE KOKAIN NA POLUVREMENU, IGRAČIMA PRETI MAFIJOM, BIJE SE SA NAVIJAČIMA! Ovo je definitivno najluđi predsednik kluba u istoriji fudbala!
Foto: Tviter/Glen Tamplin

kakav ludak

ŠMRČE KOKAIN NA POLUVREMENU, IGRAČIMA PRETI MAFIJOM, BIJE SE SA NAVIJAČIMA! Ovo je definitivno najluđi predsednik kluba u istoriji fudbala!

Fudbal -

Glen Tamplin je gotovo sigurno najluđi vlasnik fudbalskog kluba na svetu!

Ovaj kontroverzni Englez zaradio je ogroman novac proizvodnom čelika. Počeo je da radi u svom dvorištu, kasnije je uspeo da osnuje kompaniju, proširio je posao i danas je jedan od najbogatijih ljudi u Engleskoj.

foto: Tviter/Glen Tamplin

U Eseksu je kupio sedmoligaša Belareki Taun i odmah uložio oko dva miliona funti u infrastrukturu. Sam je dizajnirao prostorije na stadionu. Murali sa lavovima, orlovima i njegovim likom krase klupske prostorije. Nakon toga je seo na klupu i njegov tim je prvi put u istoriji prošao kvalifikacije i stigao do prvog kola FA kupa.

Ipak, tri poraza u nizu bila su dovoljna da smeni sam sebe. Međutim, nakon dva dana se predomislio, pa se vratio na mesto trenera. Engleski mediji su pisali da šmrče kokain u svlačionici na poluvremenu i da je često u sukobu sa navijačima i policijom. Nekoliko puta je privođen, pretio je da će prodati klub, a jednom fudbaleru je zapretio i mafijom.

foto: Tviter/Glen Tamplin

Nedavno je završio na naslovnim stranama svih medija u Engleskoj. Angažovao je trenera Stiva Vota, predstavio ga igračima, a onda ga posle nekoliko sati smenio jer je otkrio da je vodio rivalski klub i tada pričao protiv njegovog kluba.

"Nisam mogao da ga ostavim, pljuvao nas je prošle godine", objasnio je Tamplin potez koji je šokirao igrače i navijače.

Četiri pobede u četiri meča. To je učinak Votforda u Premijer lige, a sada mu dolazi uzdrmani Mančester Junajted. Kvota na Votford je 3,80, a na Đavole 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Votford - Mančester Junajted.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track