ŠAMPION GAZI: Bajern i dalje maksimalan! Hofenhajm pao u Dizeldorfu
Foto: AP

BUNDESLIGA

ŠAMPION GAZI: Bajern i dalje maksimalan! Hofenhajm pao u Dizeldorfu

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas na svom terenu ekipu Bajer Leverkuzena sa 2:0, u utakmici trećeg kola nemačke Bundeslige.

Bajern je poveo već u petom minutu golom Vendela iz jedanaesterca, ali je Bajern vrlo brzo preokrenuo rezultat.

Prvo je Koranten Toliso izjednačio u desetom minutu, da bi devet minuta kasnije Arjen Roben pogodio za 2:1. Pobedu Bajerna je u 89. minutu potvrdio Hames Rodriges.

Bajern je tako upisao i treću pobedu u novoj sezoni i prvi je na tabeli sa devet bodova, dok je Bajer i dalje bez bodova.

Fudbaleri Volfsburga i Herte odigrali su nerešeno 2:2.

Dilrosun je u 61. minutu doneo prednost Herti, Jonus Mali je u 87. izjednačio na 1:1 pogotkom sa bele tačke, a potom su usledila velika uzbudjenja i još dva gola.

Ondrej Duda je u 91. minutu ponovo doveo Hertu u vodjstvo, ali je samo dva minuta kasnije konačan rezultat postavio Admir Mehmedi.

Volfsburg je treći na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i Herta na četvrtoj poziciji.

Fudbaleri Diseldorfa su na svom terenu slavili protiv Hofenhajma sa 2:1. Diseldorf je osmi na tabeli sa četiri boda, dok je Hofenhajm na 11. poziciji sa bodom manje.

Majnc je na svom terenu pobedio Augsburg sa 2:1 i sa sedam bodova zauzima peto mesto, dok je Lajpcig bio bolji od Hanovera sa 3:2. Ekipa Lajpciga je deseta sa četiri boda, dok je Hanover na 13. mestu sa dva.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track