NIKOLIĆ PRED VEČITI DERBI: Neće Zvezdu usporiti Evropa, možda nas čeka utakmica sezone
Foto: AP

optimizam u humskoj

NIKOLIĆ PRED VEČITI DERBI: Neće Zvezdu usporiti Evropa, možda nas čeka utakmica sezone

Fudbal -

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić istakao je pred 158. večiti derbi da je vrlo moguće da se ova utakmica na kraju ispostavi i kao utakmica sezone.

"Očekivanja su ista kao i svih iz kluba, a to je da u našoj kući osvojimo tri boda. Možda će se ova utakmica na kraju svesti na to da je utakmica sezone. Na nama je da izađemo maksimalno fokusirani i i očekujem povoljan rezultat", rekao je Nikolić Tanjugu.

Napadač crno-belih nada se da će mu debitantski večiti derbi ostati u lepom sećanju.

"Oni imaju jako dobro ukomponovan tim, sad su to i popravli dolaskom mogu reći odredeđenih igrača koji su stekli svetsko ime, kao što je Marko Marin, mislim da nema potrebe ni govoriti o njemu, jednostavno imaju super rezultat, ušli su u Ligu šampiona. Sigurno da i oni imaju mane i mi ćemo pokušati da ih iskoristimo i naravno kaznimo", kazao je Nikolić.

Doskorašnji napadač subotičkog Spartaka ističe da dolazak u veliki klub donosi određen pritisak.

"Kada počinjemo da igramo fudbal težimo da dođemo u veliki klub. Ako želite velike stvari, onda morate i psihički biti spremni na sve što vas očekuje u velikom klubu, kao što su utakmice sa Crvenom zvezdom".

Nikolić smatra da bi Zvezdine obaveze u Ligi šampiona mogle da je "uspore" u prvenstvu, ali ne previše.

"Oni imaju mislim 30 igrača, sasvim dovoljan fond za rotaciju. Ne verujem da će to nešto previše na njih uticati, možda neki poraz u Ligi šampiona. Videćemo na kraju krajeva, nadam se da ćemo iskreno ove godine osvojiti titulu, da ćemo već u derbiju slaviti i nastaviti pobedničku seriju u prvenstvu koja već traje pet utakmica", zaključio je Nikolić.

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

Kardif - Mančester Siti

Siti traži „žrtvu“ posle poraza od Liona u Ligi šampiona, a ta uloga je, čini se, namenjena Kardifu. Kvota na pobedu Sitija bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kardif - Mančester Siti.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track