ZLATNA LEVICA NA BUTINI SINA: Najstariji naslednik istetovirao oca Sinišu (VIDEO)
Foto: AP

e to je posveta

ZLATNA LEVICA NA BUTINI SINA: Najstariji naslednik istetovirao oca Sinišu (VIDEO)

Fudbal -

Miroslav Mihajlović, stariji sin proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, istetovirao je oca na desnoj butini, preslikavši ga sa fotografije u karakterističnoj pozi prilikom izvođenja jednog od svojih slobodnjaka!

foto: Instagram PS
foto: Instagram PS

Slika oca na telu je očigledno način da sin pokaže zahvalnost za sve što mu se činilo u životu i nije prvi slučaj u srpskom fudbalu, jer je i srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, takođe, oca Nebojšu ovekovečio na desnoj butini.

Miroslav je i sam dugo bio član mlađih selekcija Lacija, ali se kasnije povukao iz fudbala i poslednjih godina se posvetio obrazovanju. Na drugoj strani, i slavni tata sada ima dovoljno vremena na raspolaganju za svoju porodicu. Od otkaza u Torinu u januaru ove godine Mihajlović samo odmara, uz svega nekoliko dana izgubljenih u letos neuspešnom pokušaju preuzimanja Sportinga iz Lisabona.

Trenutno se pred Arbitražnim sudom u Lozani vodi postupak, a srpski stručnjak potražuje isplatu kompletnog četvorogodišnjeg ugovora od nove uprave Sportinga. Prema nezvaničnim informacijama, Portugalci su se ugovorom obavezali da plate 2,8 miliona evra po godini.

Siniša Mihajlović

Rođen: 20. februar 1969. godine

Bračno stanje: supruga Arijana

Deca: Viktorija (21), Viktorija (19), Miroslav (18), Dušan (17) i Nikolas (11), vanbračni sin Marko (23).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track