IZMIŠLJENA IZJAVA DOVELA DO OPŠTEG HAOSA: Lažni Kolina zavadio večite rivale!
Foto: Printscreen

Cirkus

IZMIŠLJENA IZJAVA DOVELA DO OPŠTEG HAOSA: Lažni Kolina zavadio večite rivale!

Fudbal -

Pomislili ste da je ludnica oko spornog gola u večitom derbiju gotova? Ha, ha, ha... Pa, cirkus je tek počeo! Do te mere da je u kompletnu priču uvučen čuveni Pjerluiđi Kolina?!

Najbolji fudbalski sudija uključio se u komentarisanje sada već čuvenog gola. Dobro, jedino je problem što ni sam Kolina ne zna da je komentarisao gol. Naime, izmišljena izjava pripisana italijanskom arbitru preplavila je danas internet. Fantomska radio emisija "top gol", na fantomskom radiju, emitovala je fantomsku izjavu.

- Na snimku se sve jasno vidi, čuvar mreže barem pola metra vadi loptu iz gola. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar - glasila je izmišljena izjava koja je stavljena u Kolinina "usta".

Dovoljno da krene rat! Odmah su počela žestoka prepucovanja na liniji crveno-crno bela strana Topčiderskog brda. Dok su Delije likovale što su dobile potvrdu (ispostaviće se lažnu) sa vrha sudijske piramide, Grobari su u sumnjali u autentičnost izjave. Ni na jednom italijanskom mediju nije moguće pronaći ovu bilo kakve izjave Koline u poslednjih nekoliko nedelja, a Kurir je dobio i potvrdu iz Italije da radio format pod ovim nazovom ne postoji.

M. Bjelinić

Ćelavac koga je zavolela Srbija!

Zanimljivo, jedan od poslednjih mečeva u Evropi, čuvenog "ćelavac" bio je duel Crvene zvezde. Crveno-beli su tada igrali protiv PSV u kvalifikacijama za Ligu šampiona i pobedili 3:2. Naravno, arbitraža Koline bila je besprekorna. To je ujedno i bio jedini meč koji je Italijan sudio našim klubovima. U centar pažnje ovdašnje javnosti dospeo je kada je snimao reklame za jednog proizvađača piva. Tada se Pjerluiđi u društvu Svetlane Ražnatović i Lazara Ristovskog vrteo svakodnevno po "malim ekranima" i pobrao simpatije u Srbiji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track