PORED SVIH OBAVEZA ZVEZDA OZBILJNO MISLI I NA KUP! Čaušić: Maksimalno predano ćemo se pripremati za Dinamo!
Foto: Crvena Zvezda FK

otvoreno o svemu

PORED SVIH OBAVEZA ZVEZDA OZBILJNO MISLI I NA KUP! Čaušić: Maksimalno predano ćemo se pripremati za Dinamo!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić rekao je danas da crveno-beli priježljuju "duplu krunu" i da će se zbog toga maksimalno predano pripremati za meč protiv Dinama u Kupu Srbije.

"Izuzetno nam je prijala pauza, nismo imali nijedan slobodan dan u poslednjih mesec dana. Težak period je iza nas, od prethodne reprezentativne pauze odigrali smo devet utakmica. Na našu sreću, imamo veliki igrački kadar, menjamo se na terenu i ne oseća se umor u našoj igri. Zabeležili smo dobre rezultate, nastavili smo niz bez poraza u prvenstvu, odmorili se i sada se okrećemo narednim obavezama", rekao je Čaušić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde su, posle nekoliko dana odmora, nastavili sa treninzima jer ih već za sedam dana, 17. oktobra, očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja.

"Zvezdi je bitno da na svim frontovima igra odlično i da prodjemo što dalje u svim takmičenjima. Dupla kruna je nešto što svi priželjkujemo i zato ćemo otići u Surdulicu spremni da pobedimo ekipu Dinama i da prodjemo dalje. Bitna nam je utakmica, podjednako kao i svaka. Zato ćemo maksimalno predano da se pripremimo za utakmicu u Kupu", rekao je Čaušić.

Zvezdin vezista na meču s Napolijem postavio je rekord ekipe po broju pretrčanih metara. Čaušić je sa 12.300 pretrčanih metara zauzeo treće mesto u čitavom prvom kolu Lige šampiona.

"To nije ništa novo za mene, i u Rusiji i u Španiji sam uglavnom bio igrač koji na terenu najviše pretrči. Igram na takvoj poziciji gde treba da se odradi mnogo zadataka i u defanzivi i u ofanzivi, tako da moram dosta da trčim. Zadovoljan sam, fizički sam dobro pripremljen, nedostaje mi još samo malo da se dodatno uigram sa ekipom i da razumevanje na terenu dovedemo do savršenstva", rekao je on.

"Na meni je da dam svoj maksimum, da budem potpuno spreman i da iskoristim svaku priliku koja mi se pruži", dodao je Čaušić.

Čaušić je kazao i da mu dosta znači podrška navijača koju crveno-beli imaju na svakoj utakmici.

"Imamo veliku podršku i zaista je prelepo igrati u Crvenoj zvezdi. Ovo je klub u kojem sam ponikao, koji mnogo volim i uživam u svakom trenutku i na terenu i van njega", rekao je na kraju Čaušić.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track