KATASTROFALAN DAN: Evo šta je strelac gola za Partizan protiv Napretka zamerio NAVIJAČIMA
Foto: Starsport©

REMI KAO PORAZ

KATASTROFALAN DAN: Evo šta je strelac gola za Partizan protiv Napretka zamerio NAVIJAČIMA

Fudbal -

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da je nezadovoljan današnjim remijem protiv Napretka, ali i ponašanjem dela publike na stadionu u Humskoj.

"Katastrofalan dan. Iz ove pozicije na tabeli svaka utakmica gde ne osvojimo tri boda je kao poraz. Kasnimo za večitim rivalom, a sad smo se i dodatno udaljili nažalost", rekao je Nikolić posle utakmice.

Fudbaleri Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1 sa Napretkom iz Kruševca, u utakmici 13. kola Super lige Srbije. Posle drugog vezanog remija Partizan je treći na tabeli sa 26 bodova i ima osam bodova manje, ali i utakmicu više od prvoplasirane Crvene zvezde.

"Moj rani gol je otvorio utakmicu, ali ostaje žal što nismo postigli još koji. Možemo žaliti, i ja sam u drugom poluvremenu imao jednu jako dobru situaciju, ali nisam pogodio. I onda, kako to u fudbalu biva, ako ga ne date, primićete gol iz jedne jedine ozbiljne šanse koju je Napredak stvorio", rekao je Nikolić.

"To je tako u fudbalu. Moramo da podignemo glave, ustati iz poraza i nastavimo dalje. Mislim da je to jedini pravi put ka dobrim rezultatima kojih će nadam se biti u budućnosti", dodao je Nikolić.

On je naveo da je ekipa pod velikim pritiskom.

"Sam fudbalski klub Partizan nosi taj pritisak, a još kada kasnite... I kad većina navijača dolazi ovde da se nasladjuje ovim lošim rezultatima Partizana. Mislim da nema potrebe da dolaze ti koji ne veruju u Partizan, već samo da dolaze oni koji nas podržavaju, naši verni navijači. Ove koje bih nazvao vredjalice mislim da ne treba puštati na stadion", rekao je Nikolić.

Na pitanje da li ih to ometa, da li čuju na terenu povike sa tribina, on je kazao da sve kritike čuju.

"Čujemo, jer trenutno dolazi jako mali broj navijača i onda sve te kritike čujete. I ovako su složena vremena i onda još oni počinju da nam stvaraju odredjeni pritisak... Nije baš prijatna atmosfera za ovako veliki klub. I kada padamo i kada smo gore mislim da treba da veruju u nas. Ništa ne mogu da promene za 90 minuta", rekao je Nikolić.

Crno-beli su u 73. minutu današnjeg meča ostali sa desetoricom igrača, pošto je drugi žuti karton dobio Armin Đerlek.

"Jako je teško igrati sa igračem manje protiv jedne jake i dobro organizovane ekipe kao što je Napredak... Možda je i taj crveni karton s jedne strane presudio, ali opet moram reći da smo mogli i ranije da postignemo gol i da privedemo utakmicu kraju", rekao je Nikolić.

On je istakao da se nada da će crno-beli uskoro vratiti na pobednički kolosek koji su imali do derbija sa Crvenom zvezdom.

"I dan danas smo uvereni da smo u derbiju ostali bez tri boda zbog jedne sudijske greške... Posle toga je krenuo negativni niz, nadam se da će se zaustaviti. Daleko od toga da iko u Partizanu misli da je trka završena. Za one koji odustaju nema mesta u ovom sportu", rekao je Nikolić.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track