NESREĆNO SMO RASULI BODOVE! Rikardo Gomeš: Idu i derbiji, i drugi će imati slabe dane!
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Veruje u tim

NESREĆNO SMO RASULI BODOVE! Rikardo Gomeš: Idu i derbiji, i drugi će imati slabe dane!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je danas da crno-beli veruju u sebe i pored velikog bodovnog zaostatka, da se nada da je pobedom protiv Vojvodine stavljena tačka na "rasipanje bodova", kao i da veruje da će i Radnički i Crvena zvezda imati slabe dane.

Partizan je posle 15 odigranih kola treći na tabeli Super lige Srbije sa 30 bodova, odnosno ima četiri boda manje od Radničkog iz Niša, a 13 od Crvene zvezde.

"Mi verujemo u sebe. Pogledajte velike klubove po Evropi, gube po četiri pet utakmica. Čar fudbala i jeste da traje borba velikih u kojima se desi remi, pobede, pa nekad i poraz. Mi smo nesrećno rasuli bodove, to ne sme da se dešava, ali se nadam da je ovo kraj tome", rekao je Gomeš za klupski sajt.

"Dugo je prvenstvo, idu i derbiji, verujem da će i drugi imati slabe dane, prosto realno bi bilo", dodao je on.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Vojvodinu sa 2:0, u 15. kolu Super lige Srbije, i posle mesec dana ponovo doneo tri boda u Humsku.

Strelci golova za crno-bele bili su Rikardo Gomeš i Gabriel Enake.

"Veoma teška utakmica za nas iz nekoliko razloga. Prvo, imali smo strašan pritisak i odgovornost pred publikom i navijačima da posle nekoliko remija donesemo ponovo tri boda kući. S druge strane, kako je utakmica tekla, a šanse nisu ulazile u gol, negde ti se provuče jeza kroz kožu da se ne ponovi isti scenario", rekao je Gomeš.

On je kazao da je Partizan i u jučerašnjoj utakmici bio bolji rival, "kao i mnogo puta do sada".

"Mislim da nas je napokon i Bog pogledao, jer vidi koliko se trudimo i zalažemo i ovim drugim golom smo skinuli teret sa sebe i sad znamo da možemo. Znali smo mi i ranije, ali kao da smo u začaranom krugu iz kojeg nikako da izadjemo. Mi nismo izgubili utakmice, ali kod nas se računaju samo tri boda", rekao je Gomeš.

Partizan u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuje Radnik iz Surdulice.

"Nema tu priče, za nas postoje samo tri boda. Danas se odmaramo, bićemo sa porodicama da akumuliramo i tu energiju i idemo dalje", rekao je Gomeš.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track