ČIJI JE BIO TOMA?! Svi su bili ubeđeni da je bio OKORELI ZVEZDAŠ, a onda su navijači Partizana izneli DOKAZ koji je sve ostavio u ŠOKU! (FOTO)
Foto: Printscreen

obožavao je fudbal

ČIJI JE BIO TOMA?! Svi su bili ubeđeni da je bio OKORELI ZVEZDAŠ, a onda su navijači Partizana izneli DOKAZ koji je sve ostavio u ŠOKU! (FOTO)

Fudbal -

Na današnji dan pre tačno 80 godina rođen je legendarni boem, čovek uz čije mnogi i dan danas mnogi slave i tuguju... Veliki ljubitelj fudbala - neponovljivi Toma Zdravković.

Navijači Zvezde ponosno ističu da je legendarni pevač bio veliki navijač kluba sa Marakane.

Godinu dana pre smrti, u avgustu 1990. godine "kralj kafana" je dao intervju za Zvezdinu reviju, u kom je pričao o svojoj velikoj ljubavi prema crveno-belom dresu.

"Cenim Rajka Mitića, Džajića, Piksija i druge velikane našeg kluba koji su od Zvezde naprivili ono što danas jeste. Pa, bio bih lud kad ih ne bi cenio. Znači ne bi znao ništa. A ja znam... Gledao sam ih sve. Još sam dolazio na stari stadion. Onda gledao iz dana u dan kako se diže i raste Marakana. Danas kad dođeš u Zvezdu imaš šta da vidiš – Svetsko fudbalsko čudo. Kažu – a Partizan?... Ma kakvi. To bi bilo isto kao kada bi upoređivao Elektronsku industriju (Niš) i Filips. Ma gluposti. Obišao sam svet, ali ono što Zvezda ima i kakav je ona gigant, malo klubova može da se pohvali", govorio je između ostalog Toma.

Legendarni pevač je navodno gledao sve utakmice Zvezde, naravno, kad su mu obaveze to dozvoljavale...

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio isečak jednog Tominog kratkog intervjua koji je 1984. godine dao za "Sabor". U kratkim crtama je opisivao sebe, a odgovor koji je dao na jedno pitanje izazvao je oduševljenje kod navijača Partizana.

Naime, na pitanje: "Klub za koji navijam" , odgovor je bio:

"Za svaki koji igra protiv Crvene zvezde."

foto: Facebook

Upravo ovaj isečak izazvao je veliku polemiku na društvenim mrežama između navijača Crvene zvezde i Partizana.

Čiji je Toma?!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track