DEJAN STANKOVIĆ NEMA DILEMU: Svaka čast Krstajiću, pustimo ga da radi!
Foto: Spasić Sonja

lEGENDA REKLA SVOJE

DEJAN STANKOVIĆ NEMA DILEMU: Svaka čast Krstajiću, pustimo ga da radi!

Fudbal -

Savetnik predsednika UEFA Dejan Stanković čestitao srpskim fudbalerima, stručnom štabu i FSS na trijumfalno završenom učešću u Ligi nacija

1 / 9 Foto: Spasić Sonja

Legenda srpskog, ali i evropskog fudbala, sada na mestu savetnika predsednika Evropske fudbalkse federacije (UEFA), Dejan Stanković smatra da dobitnu kombinaciju u reprezentaciji Srbije ne treba menjati.

Iako zatečen pitanjem o smeni selektora "orlova" Mladena Krstajića, Stanković je izneo svoj stav.

- Nisam baš upućen u tu priču, iznenadili ste me. Hajde da pustimo da prenoći pa da vidimo šta će se dešavati. Prvi cilj je ispunjen, sad će žreb, kreću kvalifikacije pa da vidimo. Da pustimo Mladena da radi svoj posao - rekao je Deki, a nakon što smo mu objasnili da je u jeku priča čak i opotencijalnim Krstajićev naslednicima, poručio je:

- Ne verujem da će ga menjati. Mislim da će to da prenoći, da damo vreme i njemu i Savezu, momcima da se odmore... Mislim da je to više priča nego što je stvarno.

Stankovića smo zamolili i da oceni učešće Srbije u Ligi nacija, odnosno zauzimanje prvog mesta u grupi i povećanih šansi za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Mislim da je cilj ispunjen u lepoj utakmici po teškom vremenu. Imamo sad duplu šansu da obezbedimo plasman na Evropsko prvenstvo. Svaka čast Mladenu Krstajiću, svaka čast momcima, idemo dalje.

Sajam sporta je velika stvar Dejan Stanković je zajedno sa Davorom Štefanekom i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem otvorio Sajam sporta. - Fenoomenalno, stvarno mi je velika čast što sam deo ove lepe priče. Sport je veoma bitan za sve nas. Tri dana sporta, druženja, tri dana nečeg novog. Imao sam priliku da upoznam nove saveze, nove ljude... Svi zajedno činimo veliku stvar. Beograd je moj grad i gledam da, kad god dođem, napravim nešto lepo - rekao je Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track