ŠOU ZA LALATOVIĆA: Pogledajte šta su fudbaleri Radničkog uradili treneru posle remija sa Zvezdom (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić

dobra atmosfera u nišu

ŠOU ZA LALATOVIĆA: Pogledajte šta su fudbaleri Radničkog uradili treneru posle remija sa Zvezdom (VIDEO)

Fudbal -

Trener Nenad Lalatović očigledno je omiljen među fudbalerima Radničkog iz Niša, koji su mu napravili iznenađenje dok je davao izjavu posle remija sa Zvezdom (2:2) na Čairu.

Kada je novinarka pitala Lalatovića o utiscima sa utakmice, igrači su mu prišli s leđa i podigli ga uvis nekoliko puta.

Kada se taj "performans" završio, Lalatović je pod emocijama dao izjavu i istakao da je njegova ekipa pokazala da može portiv Zvezde.

- Šta da kažem, pokazali smo da možemo da igramo protiv Zvezde, takitički smo sjajno pripremili utakmicu. Rano smo primili gol na startu utakmice, ali smo se vratili i napravili preokret, a onda opet naivno smo primili drugi gol. Zvezda je Zvezda, nije lako igrati protiv nje, ali mi smo uspeli. Danas je čast biti igrač Radničkog u Nišu - rekao je Lalatović.

Usledilo je i pitanje da li ostaje u Nišu, pošto se spekuliše da će na polusezoni napustiti Radnički, sa kojim ima ugovor do kraja decembra ove godine.

- Imam ugovor do decembra, imam nekih ponuda, ne mogu da kažem da nemam. Ako dođe inostrana ponuda, možda napustim Radnički, ali voleo bih da ostanem u Nišu, da osvojim ovde trofej. Ovde se igra finale Kupa, videćemo šta će se desiti - rekao je Lalatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track