DIVČEVA ĆERKA ZAPALILA INTERNET: Petra objavila seksi selfi u BIKINIJU! Muškarcima neće biti dobro posle ove fotke! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

vrelo

DIVČEVA ĆERKA ZAPALILA INTERNET: Petra objavila seksi selfi u BIKINIJU! Muškarcima neće biti dobro posle ove fotke! (FOTO)

Košarka -

Bivši jugoslovenski i srpski košarkaš Vlade Divac je od 1998. godine u braku sa suprugom Anom, sa kojom ima ćerku Petru i sinove Matiju i Luku.

Prelepu ćerku petru su usvojili kao bebu posle bombardovanja Srbije od strane NATO agresora 1999. godine.

- Moji roditelji su me usvojili, a moj brat je kada me je prvi put video rekao “Hvala što si mi kupio malu sestru”... Roditelji su me usvojili u Beogradu, kada sam bila mala šestomesečna beba... ubrzo nakon toga došli smo u Los Anđeles - napisala je Petra na svom blogu.

Ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja, umesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umesto fotki iz ludog provoda - ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom.

Ipak, uspeli smo da nađemo jednu koja je drugačija od ostalih. Na njoj je Petra uradili selfi u provokativnom bikiniju čime je oduševila sve svoje pratioce na Instagramu.

foto: Printscreen

Nedavno je i Snežana Divac otkrila kako je Petra saznala da je usvojena.

"Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: 'Zato što te ja nisam rodila'. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja", rekla je Snežana.

Kurir sport Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track