SRBI MOĆNI U EVROPI: Jović odrao Marsej, Ljajić asistent u nestvarnom preokretu Bešiktaša, gol Laciju dao bivši fudbaler Partizana (VIDEO)
Foto: Reuters

LIGA EVROPE

SRBI MOĆNI U EVROPI: Jović odrao Marsej, Ljajić asistent u nestvarnom preokretu Bešiktaša, gol Laciju dao bivši fudbaler Partizana (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaleri imali su zapažene role u večerašnjim utakmicama Lige Evrope.

U centru pažnje je bio Luka Jović koji je dao dva gola u pobedi Ajntrahta nad Marsejom 4:0. Za domaći tim u Freankfurtu igrali su i Mijat Gaćinović ceo meč i Filip Kostić od 65. minuta.

Još jedan Srbin se upisao u strelce. Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Marković potvrdio je pobedu Apolona nad Lacijom 2:0 u 82. minutu.

U Grupi H sve je jasno: Ajntraht ima 15 bodova, Lacio devet, Apolon četiri, a Marsej jedan. Nemački tim sa prvog mesta i italijanski sa drugog nastavljaju takmičenje.

Adem Ljajić je upisao asistenciju u pobedi Bešiktaša posle velikog preokreta na gostovanju Sarpsborgu u Norveškoj. Domaćin je na poluvremenu vodio 2:0, a na kraju je bilo 2:3.

Bešiktaš je kolo pre kraja drugi u Grupi I sa sedam bodova. Prvi je Genk sa osam, treći je Malme sa šest, a četvrti Sarpsborg sa pet.

U poslednjem kolu sastaju se Genk - Sarpsborg i Bešiktaš - Malme.

Aleksandar Prijović igrao je za PAOK u porazu od Čelsija u Londonu (0:4), kao i Marko Šćepović za Videoton u Borisovu, gde je BATE pobedio 2:0, dok je Antonio Rukavina sa Astanom doživeo neuspeh kod kuće od Dinama iz Kijeva 0:1.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja