ŠPANAC VERAN PLAVCIMA: Aspilikueta produžio ugovor sa Čelsijem
Foto: AP

PREMIJER LIGA

ŠPANAC VERAN PLAVCIMA: Aspilikueta produžio ugovor sa Čelsijem

Fudbal -

Španski fudbaler Sesar Aspilikueta potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa londonskim klubom, koji će ga zadržati na "Stamford bridžu" do leta 2022. godine.

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Čelsijem. Od kada sam došao, uživam igrajući za ovaj klub i navijače. Svaki put kada izadjem na teren se želim da odigram svoj najbolji fudbal. Verujem da ima još mnogo toga pred nama i da ćemo uspeti da zadržimo Čelsi tamo gde mu je mesto", rekao je Aspilikueta kom je prethodni ugovor s klubom isticao na leto 2020. godine.

Aspilikueta je na leto 2012. godine došao iz Olimpika iz Marselja u Čelsi i od tada je odigrao 298 utakmica za londonski klub. On je s "plavcima" osvojio dva trofeja u Premijer ligi, i po jedan u Liga kupu i Ligi Evropa.

Kako je ocenila direktorka kluba Marina Granovskaja, Aspilikueta je dokazao u prethodnih šest godina da je jedan od nosilaca igre "plavaca".

"Ovim ugovorom će Sesar biti deset godina u klubu, stoga verujemo da će u naredne četiri biti deo novih uspeha", rekla je Granovskaja.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track