ALEKSANDAR MITROVIĆ POSLE DODELE ZLATE LOPTE FSS: Kruna karijere, najlepše je kad te cene kod kuće
Foto: Starsport©

PRIZNANJE

ALEKSANDAR MITROVIĆ POSLE DODELE ZLATE LOPTE FSS: Kruna karijere, najlepše je kad te cene kod kuće

Fudbal -

Najbolji fudbaler Srbije za 2018. godinu Aleksandar Mitrović izjavio je danas da mu je "Zlatna lopta" FSS najlepše priznanje do sada u karijeri.

"Ovo je kruna prvog dela karijere, najlepše priznanje do sada za mene. Lepo je kada te cene u inostranstvu, ali još vise u Srbiji. Lep trenutak i ponosan sam", rekao je Mitrović.

Gol Švajcarskoj na Mundijalu označio je kao najdraži ove godine, uprkos gorkom porazu.

"Svaki gol mi je pođednako drag, možda bih onaj protiv Švajcarske izdvojio, uprkos tome što je taj meč ostavio gorak ukus. Bilo je još dobrih golova koji su mi dragi. Mnogo je zaslužna ekipa, radila je za mene i hranila me loptama".

Mitrović je dodao da su mu na nagradi čestitali i u Fulamu.

"Jedini sam iz kluba koji je dobio ovakvo priznanje. Trofej ostaje u Srbiji i ide za Smederevo u moj mali kućni muzej. Sjajno je, kad samo pogledam ko je sve osvajao ovu Zlatnu loptu, kakva imena... Uradiću sve da još jednom dobijem ovu nagradu. Na meni je da radim i uložim sav trud".

Za kraj, Mitrović je prokomentarisao i grupu u kvalifikacijama za EURO 2020.

"Lepa grupa, izjednačena, Portugalija je favorit, ali sa svima može da se igra. Sa svima će biti teško. Nadam se da ćemo direktno da se plasiramo", poručio je Mitrović.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track