ŠUMAHER NIJE PRIKOVAN ZA KREVET I NISU MU POTREBNE CEVČICE ZA HRANU Englezi otkrili šokantnu informaciju: Nemoj me zvati, nestajem na neko vreme...
Foto: Profimedia

ENGLEZI PIŠU...

ŠUMAHER NIJE PRIKOVAN ZA KREVET I NISU MU POTREBNE CEVČICE ZA HRANU Englezi otkrili šokantnu informaciju: Nemoj me zvati, nestajem na neko vreme...

Ostali sportovi -

Celokupna javnost svakoga dana željno iščekuje bilo kakav pomak u zdravstvenom stanju slavnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera koji se skoro 5 godina nalazi u komi.

Prošlo je skoro pet godina otkako je Mihael Šumaher stradao tokom skijanja u francuskim Alpima, gde je teško povredio glavu, a o njegovom zdravstvenom stanju se gotovo ništa ne zna.

Sedmostruki šampion Formule 1 je smešten na porodičnom imanju na Ženevskom jezeru u Švajcarskoj, gde se o njemu brine specijanan medicinski tim.

Pored brojnih lažnih informacijama koje su svetski mediji pustili u etar, Dejli Mejl piše kako Nemac nije prikovan za krevet i kako ga ne hrane putem cevčice.

foto: AP

Uz to, Šumijev PR Sabina Kem objasnila je medijima da ni sam vozač nije voleo da se zadire u njegovu privatnost i da ona i sada želi da tako ostane.

- Informacije iz njegovog života nisu nikad curile u javnost. On je jednostavno voleo privatnost. Jednom mi je rekao "Nemoj me zvati sve do sledeće godine, nestajem na neko vreme". Mislim da mu je to velika želja za koju je hteo da mu se ispuni jednog dana u budućnosti - rekla je Kem.

Pored toga, ohrabruje izjava bivšeg šefa Ferarija žana Toda koji je nagovestio da je Šumaheru bolje.

- Posetim ga barem dva puta mesečno. Vidim Mihaela, njegovu porodicu... Volim tog čoveka. Voleo bih da je situacija drugačija.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track