VELIKO POJAČANJE ZA CRVENO-BELE: Nemanja Milunović potpisao za Zvezdu! (FOTO)
Foto: Starsport

TRANSFER BOMBA

VELIKO POJAČANJE ZA CRVENO-BELE: Nemanja Milunović potpisao za Zvezdu! (FOTO)

Fudbal -

Crvena zvezda je danas predstavila prvo zimsko pojačanje. Crveno-beli dres sa brojem 25, potpisavši ugovor na dve i po godine, zadužio je štoper Nemanja Milunović.

Dobrodošlicu iskusnom defanzivcu na zvaničnoj promociji u Ljutice Bogdana poželeo je sportski direktor Mitar Mrkela.

- Zadovoljetvo mi je da predstavim prvo pojačanje, igrača kojeg smo dugo želeli u naim redovima. Verujem da će njegovim dolaskom naša čvrsta odbrana postati još jača - istakao je Mrkela.

Visoke ambicije i nadu u uspešnu saradnju nije skrivao ni novi fudbaler šampiona Srbije.

- Čast je i zadovoljstvo potpisati ugovor sa Zvezdom. Poslednja dva prelazna roka su tekli razgovori i presrećan sam što sam konačno stigao na Marakanu. Osećam i odgovornost jer se očekuje da klub nastavi putem kojim ide poslednje dve godine - izjavio je Milunović.

1 / 7 Foto: Starsport

Štoper koji je prethodno branio boje BATE Borisova upravo prilikom gostovanja beloruskog kluba dospeo je u centar medijske pažnje.

- Pred meč sa Zvezdom saigrači su me prvo pitali za navijače i atmosferu koja vlada na tribinama u Ljutice Bogdana. Koliku snagu crveno-belima daje publika videlo se u tom duelu, bili smo pod utiskom prvih 15 minuta. Poznat je značaj navijača i verujem da će nam i ubuduće biti 12. igrač.

Prilikom promocije dvadesetdevetogodišnjeg štopera Mrkela je izrazio interesovanje i za Mirka Ivanića, još jednog igrača BATE.

- Bio bih prezadovoljan da nastavimo da sarađujemo. Sa Mirkom sam bio saigrač tri godine u inostranstvu i tokom tog perioda postao mi je više od prijatelja, kao brat. Sa druge strane, on ima ugovor sa sadašnjim klubom i epilog zavisi od Zvezde i BATE - otkrio je Milunović.

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track