REPREZENTATIVAC STRANE ZEMLJE BIO PONUĐEN CRVENOJ ZVEZDI: Klub ipak odlučio da angažuje Srbina Miloša Vulića!
Foto: Privatna Arhiva

preskup

REPREZENTATIVAC STRANE ZEMLJE BIO PONUĐEN CRVENOJ ZVEZDI: Klub ipak odlučio da angažuje Srbina Miloša Vulića!

Fudbal -

Fudbaler Jabloneca Mihal Travnik od strane jedne menadžerske agencije tokom jesenjeg dela sezone predložen crveno-belima kao pojačanje

Jedan od najboljih fudbalera prvenstva Češke Mihal Travnik, član Jabloneca, posredstvom jedne menadžerske agencije ponuđen je tokom jesenjeg dela sezone Crvenoj zvezdi.

Sportski sektor crveno-belih pratio je izdanja češke "desetke" i bio zadovoljan viđenim. Radi se o proverenom centralnom veznom fudbaleru, članu reprezentacije Češke, koji ima 24 godine i koji je ove sezone odigrao 25 utakmica, dao 10 golova i upisao 10 asistencija.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Kako Kurir saznaje, Crvena zvezda je bila raspoložena da za njega plati 800.000 evra, međutim, u igru su se uključili i drugi evropski klubovi. Međutim, dolaskom Miloša Vulića iz Napretka, čini se da su se crveno-beli povukli iz trke. Očigledno su čelnici prvaka Srbije odlučili da je daleko pametnije investirati u domaćeg mlađeg igrača, nego u stranca. Plus, Miloš Vulić je bio četiri puta jeftiniji, pošto je kruševačkom Napretku plaćen 200.000 evra.

Naime, moskovski CSKA, bundesligaš Augzburg, kao i premijerligaši Njukasl i Fulam, su daleko platežno moćniji od Crvene zvezde, a i oni su se uključili u trku za Mihala Travnika. Uprava Jabloneca veruje da za svog veznog igrača od Rusa, Nemaca ili Engleza može izvući 1.500.000 evra.

Kurir sport/A. Radonić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track