Majka Filipa Jankovića: Čekamo Lukića

Priča malog Fiće

Majka Filipa Jankovića: Čekamo Lukića

Fudbal -
Ne znam zašto je moj Filip sklonjen iz prvog tima, on želi da igra u Crvenoj zvezdi, tvrdi majka Ljiljana Janković

Dečko je talenat.Status jednog od najtalentovanijih klinaca iz Omladinske škole Crvene zvezde, Filipa Jankovića (17), intrigira sportsku javnost u Srbiji. Momak koji je debitovao za Crvenu zvezdu 4. avgusta 2011. godine u utakmici sa Ventspilsom i tako ušao u istoriju kao drugi najmlađi debitant u istoriji kluba daleko je od prvog tima.- Filipu veoma teško pada situacija u kojoj se nalazi. Crvena zvezda je njegov klub, a nas niko od čelnika nije pozvao na razgovor još od januara. Ne znamo ni zašto je Filip Janković posle potpisivanja novog, profesionalnog ugovora sklonjen iz prvog tima i prebačen u kadete - priča za Kurir Ljiljana Janković, Filipova majka, i dodaje:- Čekamo ljude iz Crvene zvezde da nas pozovu na razgovor! Očekujem da to bude za nekoliko dana. Da nam objasne šta će biti sa Filipom i zašto je kažnjen. Uprava kaže da je Filipovo odstranjivanje bila odluka trenera Prosinečkog, dok Robi priča da moj sin ima problem sa upravom.Pitanje plavokosog momka je velika misterija. Pominju se priče da će biti prodat za tri miliona evra.- Mi smo odbili menadžersku agenciju Pinija Zahavija. Nismo hteli da potpišemo za njih. Roma jeste zainteresovana, ali nije nam prioritet. Filipova želja je da igra u Crvenoj zvezdi, makar dve godine. Sviđa mu se životni put Dejana Stankovića. Poput Dekija, i Filip želi da stekne ime na Marakani, da sa Zvezdom osvoji titulu i Kup, pa da se tek onda otisne u inostranstvo - zaključila je Ljiljana Janković.

Vladimir Jugović
Vladimir Jugović

Najmlađi studentFilip uskoro postaje akademski građanin.- Upisao je Megatrend univerzitet sa 17 godina i tako postao najmlađi student. Imponuje mi što je uspešan fudbaler i što sportske obaveze usklađuje sa školom - kaže majka.Jugović je pravi zvezdašFilipu Jankoviću veliku pomoć pruža legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Jugović.- Kada je Filip pao u nemilost čelnika Zvezde, javio se Vladimir Jugović, koji je hteo da nam pomogne. Pravi je zvezdaš i šteta je što nema više takvih ljudi - otkrila je Ljiljana Janković.

Jugović: Nemam veze s Jankovićem

Povodom teksta "Majka Filipa Jankovića: Čekamo Lukića" našoj redakciji javio se Vladimir Jugović, koji je pomenut kao jedan od retkih koji bi da pomognu mladom fudbaleru Crvene zvezde.

- Ne znam zašto sam uopšte spomenut u ovom tekstu jer nemam apsolutno nikakve veze sa Jankovićem, njegovim statusom u Zvezdi, kao ni sa njegovom karijerom. Jedino što je tačno je da i njemu, ali i svakom igraču Crvene zvezde želim sve najbolje i to je sve. Ne želim da bilo ko koristi moje ime za nešto s čim nemam veze - rekao je Jugović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track