STRAŠNO JE BOLELO, BILO JE NEIZDRŽIVO! Prosinečki progovorio o agoniji kroz koju je nedavno prolazio!
Foto: EPA/VASSIL DONEV

sve se nakupilo

STRAŠNO JE BOLELO, BILO JE NEIZDRŽIVO! Prosinečki progovorio o agoniji kroz koju je nedavno prolazio!

Fudbal -

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je imao nekoliko hirurških zahvata poslednjih meseci zbog probelima sa slepim i debelim crevom

- Sišao sam u hol i osetio strašan bol u donjem delu želuca. Prethodno nisam osećao toliki bol, nekad je znalo da zaboli, kao što svakog zaboli stomak. Nikad toliko da bih se zapitao i obraćao pažnju. Bilo je neizdrživo, odmah su me odvezli u bolnicu na ultrazvuk. Ispostavilo se da moram hitno pod nož. Puklo je debelo crevo. Valjda se sve nakupilo: ishrana, gazirano, stres - priseća se popularni Žuti.

Selektor Bosne i Hercegovine ne može ni da zamisli šta bi se dogodilo da nije bilo pravovremene reakcije doktora.

U malom londonskom derbiju (20.45) Vest Hem ima priliku da produbi agoniju Fulama u borbi za opstanak. Kvota na Čekićare je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Fulam.

- Sreća je bila, trebalo je odmah reagovati kako ne bi došlo do sepse. Profesor Šabanović izvrsno je uradio operativni zahvat, sve je bilo perfektno, ali nije lako kad moraš da ostaneš duže u bolnici. Nije operacija bila uopšte rutinska - rekao je Prosinečki.

Kurir sport /24sata.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track