LUKA PONOVO MEĐU ORLOVIMA: Krstajić vraća Milivojevića
Foto: EPA, Dado Đilas

Pomirenje

LUKA PONOVO MEĐU ORLOVIMA: Krstajić vraća Milivojevića

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije boravio u Engleskoj gde je razgovarao sa igračem Kristal palasa i dogovorio njegov povratak u nacionalni tim

Konačno su se smirile strasti. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i Luka Milivojević zakopali su ratne sekire i mladi igrač vraća se među „orlove“. Nakon nekoliko meseci svađa i prepucavanja po medijima, došao je period tišine i na kraju je konačno palo i pomirenje.

Krstajić je ovih dana zajedno sa ostalim članovima delegacije FSS boravio u Engleskoj, a jedan od razloga posete Ostrvu bio je i razgovor koji je selektor obavio upravo sa igračem Kristal palasa. Epilog priče je, kako saznajemo, „spuštanje lopte“ s obe strane i povratak Luke među reprezentativce Srbije.

Podsetimo, još tokom Svetskog prvenstva u Rusiji došlo je do verbalnog sukoba Milivojevića sa selektorom Mladenom Krstajićem, a pale su mnoge teške reči i optužbe i po završetku Mundijala. Nakon toga selektor je više puta isticao da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena, a Milivojević je ostao iza svoje odluke.

Međutim, pre nekoliko dana Luka je i sam nagovestio da je moguće da se situacija promeni:

- Videćemo šta će se desiti. Teško je da se nešto promeni, ali imam neke razgovore na tu temu, pa ćemo videti - istakao je Milivojević još pre susreta sa selektorom Krstajićem.

Kurir / S. R.

Foto: EPA, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track