MLADI NAPADAČ POSTAO OTAC: Luka Jović dobio sina!
Foto: Profimedia

EKSKLUZIVNO

MLADI NAPADAČ POSTAO OTAC: Luka Jović dobio sina!

Fudbal -

Napadač Ajntrahta Luka Jović nije imao previše vremena za slavlje, jer ga već danas očekuje meč u Bundesligi

Jedan od najboljih mladih fudbalera u Evropi Luka Jović postao je juče otac! Njegova izabranica Anđela Manitašević porodila se u klinici "Narod front" i na svet donela dečaka, ekskluzivno saznaje Kurir.

anđela na svet donela muško dete
anđela na svet donela muško detefoto: Pritnscreen/Facebook

Mnogo razloga za slavlje u porodici Jović ima ove godine. Blistava godina za Luku na fudbalskom polju prenela se i na privatni život. Mladi as ostvario se u ulozi oca već u 22. godini. Igrač Ajntrahta nije imao mnogo vremena za slavlje jer ga već danas očekuje meč u okviru Bundeslige. Njegov tim gostuje Hanoveru u izuzetno važnoj utakmici 23. kola elitnog nemačkog takmičenja.

anđela nekoliko dana pred porođaj
anđela nekoliko dana pred porođajfoto: Pritnscreen/Facebook

Podsećamo, Luka i Anđela upoznali su se pre pet godina, kad je između njih buknula ljubav. U jednom periodu od tada pa do danas njih dvoje nisu bili zajedno, ali očigledno da stara ljubav zaborava nema. Ponovo su se između fudbalera i lepe Anđele vratile emocije i višegodišnja ljubav krunisana je naslednikom. Manitaševićeva i beba su dobro i uskoro će napustiti bolnicu. Kako saznajemo, Anđela će sa sinom nastaviti da živi u Beogradu, dok Luka gradi veliku fudbalsku karijeru van granica naše zemlje.

luka i anđela
luka i anđelafoto: Pritnscreen/Facebook

Nova informacija Inter baš zapeo da ga dovede! U narednom prelaznom roku jedna od glavnih tema najjačih evropskih klubova biće kako da dođu do Luke Jovića. Srpski napadač procenjen je na preko 50 miliona evra, a to moćnim klubovima neće biti problem da plate. Najnovija informacija koja se pojavila juče glasi - Inter želi po svaku cenu da dođe do Luke! Jovića već jure Barsa, Real, Bajern, Čelsi...

21 godinu ima mladi srpski fudbaler

16 godina imao Jović kad je ušao u vezu sa Anđelom

kurir.rs / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track