CENJEN U PREMIJER LIGI: Srbin prvi pik za trenera Lestera
Foto: Profimedia

LISICE TRAŽE REŠENJe

CENJEN U PREMIJER LIGI: Srbin prvi pik za trenera Lestera

Fudbal -

Pored Slaviše Jokanovića na klupu bivšeg prvaka Engleske mogli bi Mark Hjuz, Žoze Murinjo ili Dejvid Vagner

Slaviša Jokanović mogao bi da preuzme Lester! Srpski fudbalski trener jedan je od glavnih kandidata za šefa struke "lisica", nakon što je uprava kluba uručila otkaz francuskom treneru Klodu Puelu.

Lester je za vikend kod kuće poražen od Kristal Palasa s rezultatom 1:4, što je bio dovoljan razlog za razlaz sa trenerom koji nije bio u dobrim odnosima sa prvom zvezdom tima Džejmijem Vardijem. Pored Slaviše Jokanovića (50) koji je prvi pik uprave Lestera, "lisice" su na listu kandidata stavile Marka Hjuza, Žozea Murinja i Dejvida Vagnera.

Isto tako, čelnici Lestera kontaktirali su Brendana Rodžersa, trenera Seltika i nekadašnjeg stručnjaka Liverpula. Severni Irac je na kraju morao da ih odbije, jer želi da osvoji titulu prvaka Škotske sa ekipom iz Glazgova.

Slaviša Jokanović je bez posla od polovine novembra, kada je dobio otkaz u Fulamu. U slučaju da prihvati Lester, Slaviša Jokanović moraće da se odrekene milionske plate koji i danas prima od Fulama. Klub iz Londona je i dalje u zoni ispadanja, a novi trener Klaudio Ranijeri ima i manje uspeha od Slaviše Jokanovića.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track