PRED DERBI SA PARTIZANOM: Bivši kapiten posetio Crvenu zvezdu, ima poruku za igrače i Delije (VIDEO)
Foto: Crvena Zvezda FK

podrška

PRED DERBI SA PARTIZANOM: Bivši kapiten posetio Crvenu zvezdu, ima poruku za igrače i Delije (VIDEO)

Fudbal -

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald posetio je na treningu ekipu i pružio im podršku u nedelji uoči 159. večitog derbija.

- Uvek sam tu da podržim Crvenu zvezdu. Znam da je ovo važna nedelja za tim. Derbi je sam po sebi veoma poseban i ako mogu da pružim podršku uvek ću biti tu – rekao je Donald.

Donald ima bogato iskustvo igranja beogradskog večitog derbija.

- Nije fraza kada kažem da su derbi mečevi drugačiji od ostalih. Isto se igra jedanaest na jedanaest kao na svakom drugom meču, ali ovde i ljudi sa stadiona igraju. Derbi je zaista uvek nešto posebno. Dosta emocija čini utakmicu posebnom i lepom za igru.

Iako je prošlog leta promenio klub, Donald prati učinak Crvene zvezde.

- Pratim u velikoj meri sve u vezi sa Zvezdom. Ponekad se utakmice poklope, nekada zbog vremenske razlike ne mogu da stignem da pogledam meč, ali i onda se trudim da ispratim bar rezultat.

Neretko borbeni vezista pruža podršku ekipi i na društvenim mrežama.

- Naravno, u karijeri ponekad moraš da donosiš odluke mimo svoje volje, ali su one neophodne za tebe kao igrača, za tvoju budućnost i porodicu. Ali, ja sam igrač Crvene zvezde doživotno.

Donald je imao poruku za igrače, kao i za navijače.

- Pun gas u derbiju! A navijačima bih rekao da dođu na stadion u što većem broju i da podrže naše momke kao što su to uvek do sada radili – zaključio je Donald.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track