ŠTRAJK U PARTIZANU? Igrači od Vazure tražili pare!
Foto: Starsport©

Gde baš sad Potresi u Humskoj pred meč sa Zvezdom

ŠTRAJK U PARTIZANU? Igrači od Vazure tražili pare!

Fudbal -

Vladimir Stojković i Saša Ilić bili na sastanku sa generalnim direktorom Milošem Vazurom zbog neisplaćenih primanja

Fudbaleri Partizana mogli bi uskoro da krenu u štrajk zbog neisplaćenih primanja!

stojković i ilić
stojković i ilićfoto: Dado Đilas, Beta/Branislav Božić

Prema informacijama koje su se juče pojavile, najiskusniji prvotimci, golman Vladimir Stojković i kapiten Saša Ilić, bili su na sastanku sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom kako bi se rešila novonastala situacija, pošto plate kasne nekoliko meseci.

Ipak, prvi operativac Partizana je u izjavi za Kurir kategorično demantovao da je tema sastanka bio novac, napominjući da su sa pomenutom dvojicom razgovarali povodom predstojećeg derbija.

miloš vazura
miloš vazurafoto: Starsport©

- Apsolutno to nema veze sa istinom. Teška dezinformacija i stvarno ne znam ko želi u ovom trenutku da destabilizuje naš klub pred tako važan meč kakav je duel sa Crvenom zvezdom. Mi jesmo razgovarali sa igračima, ali pored mene, tu je bio i Ivica Iliev. Tema nisu bile plate, već da predočimo koliko je važna ova utakmica za nas. I da svi maksimalno treba da se posvetimo derbiju. Sve ostalo je tendeciozno, i očigledno da nekome odgovara da se plasiraju neistine pred derbi - kazao je Vazura za Kurir.

Da je finansijska situacija u Humskoj daleko od povoljne, pokazuje primer da je navodno sportski direktor Ivica Iliev crno-belih iz svog džepa platio neke obaveze kluba. Ilijev je izjavio da ima određenih problema.

ivica iliev
ivica ilievfoto: Starsport©

- Večiti derbi je blizu i vodim se poslednjim mečom. Što se tiče njih i nas, finansijski je sve jasno, nikad nije bio veći jaz nego u ovom trenutku - rekao je nedavno Ilijev.

Juče smo bezuspešno pokušali da kontaktiramo Vladimira Stojkovića i Sašu Ilića i čujemo njihovo mišljenje.

Stimulacija pred 159. večiti derbi

Iako nijednom fudbaleru nije potreban dodatni motiv pred večiti derbi, jer taj meč sam po sebi je dovoljno inspirativan, malo 'stimulacije' u finansijskom smislu svakako nije na odmet, pogotovo pred tako velike utakmice. Znaju to vrlo dobro i čelnici Partizana, pa su dan pred 159. okršaj sa najvećim rivalom obezbedili plate fudbalerima crno-belih, ne bi li im omogućili mir u pripremi, ali i dodatno motivisali za sutrašnji duel, piše Telegraf.rs.

To je zapravo bila druga uplata na račun fudbalera u poslednjih sedam dana, pošto su deo prinadležnosti, koje im sleduju ugovorima dobili i dan pred prošlu utakmicu sa Proleterom iz Novog Sada.

Kladionica Mozzart spremila je specijalnu ponudu za vikend u kojem se igraju fudbalski I košarkaši derbi, pa je tako kvota da će Zvezda pobediti u oba meča 3,00, a da će Partizan to učiniti 12. Pogledajte sve kvote specijalne ponude za večite de

Kurir.rs/M. N. Foto: Starsport©

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track