LOŠ DEČKO BELOG SPORTA NASTAVLJA PO STAROM! Kirjos posle Rafe pregazio i Vavrinku, pa RAZBESNEO publiku novom izjavom! (VIDEO)
Foto: AP

NE STAJE!

LOŠ DEČKO BELOG SPORTA NASTAVLJA PO STAROM! Kirjos posle Rafe pregazio i Vavrinku, pa RAZBESNEO publiku novom izjavom! (VIDEO)

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirijos slavio je nad Stenom Vavrinkom sa 7:5, 5:7, 6:4 i plasirao se u polufinale turnira u Akapulku.

Australijanac grčkog porekla, koji je u prošlom kolu pobedio Rafaela Nadala, prvi set rešio je oduzimanjem servisa u poslednjem gemu.

U drugom je Vavrinka prvi došao do brejka, za vođstvo 5:4, ali je Kirjos ekspresno odgovorio i odveo set u taj brejk.

U trećem setu je Kirjos napravio vredan brejk u petom gemu, a pri 5:4 je samo propustio dve meč lopte.

Ipak, kada je servirao za pobedu, to je učinio bez greške i izgubljenog poena, a onda je 'izazivao' publiku, koja mu nije naklonjena u meksiku, naročito posle provokacija prethodnih dana.

"Ja zapravo bolje igram kada je publika protiv mene. Volim to, tera me da igram bolje. Još jedna fantastična atmosfera, nadam se da ću još biti deo toga", rekao je Kirjos i pobrao salve zvižduka sa tribina.

Australijanac će u polufinalu igrati protiv Iznera ili Milmana, sa druge strane su Nori i Zverev potencijalni finalisti.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track