NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA KLUPU STARE DAME: Konte se vraća u Juventus!
Foto: EPA

italijanski mediji prenose

NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA KLUPU STARE DAME: Konte se vraća u Juventus!

Fudbal -

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte mogao bi da se vrati u Juventus ovog leta, sa Andreom Pirlom u stručnom štabu, preneli su danas italijanski mediji.

Ideja da se Konte vrati u Juventus "nije više ekstravagantna fantazija", pošto ima sve što je potrebno da zameni Masimilijana Alegrija, koji će ovoga leta gotovo sigurno napustiti Torino, preneo je Tutosport.

Konte je u julu 2014. godine otišao iz Juventusa, posle niza od sedam šampionskih titula. On se, navodno, u decembru, tokom utakmice Juventusa i Rome, sastao sa predsednikom crno-belih Andreom Anjelijem.

Takodje, 49-godišnji trener je jedna od najprihvatljivijih opcija što se tiče novca, u poredjenju sa Pepom Gvardiolom i Zinedinom Zidanom. Italijanski mediji preneli su da je Francuz najozbiljni kandidat za trenera Juventusa.

Konteu ne ide u prilog loš rezultat u Ligi šampiona, ali težinu ima njegova titula sa Čelsijem u Premijer ligi.

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo navodno pregovara sa upravom Juventusa o mestu trenera rezervnog tima, ali mogao bi da bude pomoćnik Konteu, koji ga je 2011. godine doveo u Juventus.

Konte je trenutno bez posla, otkako je letos otišao iz Čelsija, a mediji su spekulisali da su za njega zainteresovani Inter, Roma i Real Madrid.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track