KRSTAJIĆ OTKRIO DETALJ IZ SVLAČIONICE: Jović mi je obećao da će dati gol! Videli ste koliko mu je trebalo da ispuni obećanje (VIDEO)
Foto: EPA/FOCKE STRANGMANN

SELEKTOR PONOSAN

KRSTAJIĆ OTKRIO DETALJ IZ SVLAČIONICE: Jović mi je obećao da će dati gol! Videli ste koliko mu je trebalo da ispuni obećanje (VIDEO)

Fudbal -

Srbija je odigrala dobru utakmicu u Volfsburgu, a remi sa Nemačkom dobija na težini ako se zna da u timu nije bilo nekoliko standardnih igrača, i to onih najiskusnijih.

Selektor Mladen Krstajić izneo je utiske posle remija sa četvorostrukim prvacima sveta...

"Naša mlada ekipa je pokazala i kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. I prvo poluvreme smo delovali veoma dobro, postigli gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nemci uzvratili u nastavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali mi smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Posle svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima, jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nemcima, pre svega na gostoprimstvu", rekao je Mladen Krstajić.

Nemačke novinare je zanimala reakcija Pavkova kod crvenog kartona.

"Crveni karton je možda i jedina loša stvar koja se desila, ali molim vas da razumete i igrača. Nije bilo namerno, Pavkovu je ovo prva utakmica u dresu reprezentacije".

Luka Jović je nastavio sa golovima i u dresu reprezentacvije, posle sjajnih izdanja u Bundesligi i mečevima u Ligi Evrope.

"Luka je potvrdio potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je pre utakmice da će postići gol, videli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lepa budućnost", rekao je selektor Srbije.

Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev biranim rečima je govorio o igri Srbije..

"Srbija je taktički dobro stajala u prvom poluvremenu, dobro je igrala, imala prilike, postigla gol. U nastavku smo mi imali inicijativu, stvorili smo dosta šansu, dali gol.Bila je ovo dobra provera", rekao je Joakim Lev.

(FSS, foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track